προφίλ
Συνεδρία personal training 
Συμβουλές και άρθρα
Εντυπώσεις Πελατών
Photo gallery
Επικοινωνία
 

Συνεδρία personal training.

Μια συνεδρία personal training διαρκεί περίπου 1 ώρα. Μπορεί να πραγματοποιηθεί στον χώρο τον οποίο παρέχω εγώ ο ίδιος που είναι ένα σύγχρονο γυμναστήριο, στον προσωπικό χώρο του ενδιαφερόμενου, είτε σε γυμναστήριο της αρεσκείας του.Πάντα στην αρχή γίνεται λιπομέτρηση και σύσταση σώματος καθώς επίσης και μέτρηση του βασικού μεταβολικού ρυθμού για να διαπιστώσουμε την σωματική κατάσταση του αθλούμενου.

Η συνεδρία περιλαμβάνει ασκήσεις αερόβιας και αναερόβιας μορφής, ασκήσεις εδάφους με διάφορα εξαρτήματα όπως μπάρες, λάστιχα, αλτήρες ακόμα και ελεύθερα χρησιμοποιώντας την επιβάρυνση του σώματός μας. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας ο γυμναστής παρατηρεί με την βοήθεια παλμογράφου τις αυξομειώσεις των καρδιακών παλμών ελέγχοντας έτσι την ένταση της προπόνησης. Στο τέλος πάντα υπάρχει η αποθεραπεία η οποία περιλαμβάνει χαλαρωτική μουσική, μαλάξεις αποσυμφόρησης, stretching και αναπνοές χαλάρωσης.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ

Μία συνεδρία personal training καλό είναι να πραγματοποιείται ανάμεσα στον αθλούμενο και τον γυμναστή μόνο έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την πλήρη αφοσίωση του trainer μας. Εάν όμως έχουμε κάποιο οικονομικό πρόβλημα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα στερηθούμε την προσωπική επίβλεψη του γυμναστή μας. Μπορούμε να σχηματίσουμε μικρά group 2-3 άτομα για οικονομικότερη λύση. Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε λοιπόν κάποιον φίλο η φίλη σας αν ενδιαφέρεται για personal training.

Επίσης μια συνεδρία personal training μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ένα ευχάριστο και πρωτότυπο δώρο σε ένα φίλο η φίλη μας, θέλοντας να τον βοηθήσουμε έτσι να ενταχθεί στην γυμναστική ή να κάνουμε μια έκπληξη αν είδη γυμνάζεται.

 
musle at maximum contraction, personal trainer, tzanoudakis john mytrainer, Γιάννης Τσανουδάκης
   
mytrainer, Τζανουδάκης Γιάννης mytrainer
 
facebook, personal trainer, mytrainer.gr twitter, personal trainer, mytrainer.gr modeling, personal trainer, mytrainer.gr  
 


 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες